När man vaktar hus

Nu i sommartider så brukar ju de flesta vara ute och bada, plocka blommor, hoppa studsmatta eller resa utomlands. Inte Odette inte. För den som inte visste det så hatar jag att resa. Alltså, det är väl trevligt och så, och det är inte själva resandet som är problemet, utan mer att inte vara hemma. Jag är en arbetsnarkoman till själen och tycker därför inte om när saker i min vardag förändras, såsom mina rutiner och annat.

Så att resa är inte särskilt poppis hos mig. Jag lider av ångest vanligtvis och jag kan säga att den inte blir så mycket bättre av att bryta i mina nästintill religiösa rutiner. Så jag håller mig helst hemma.

Men nu har jag fått till mig en liten mini-semester såhär i vardagen. Min kära vän har rest utomlands så jag vaktar hennes hus och 4 djur medans hon är borta. En vanlig människa hade ju bara slappat i solstolen eller läst en bok. Inte Odette inte. Jag har varit här i huset sedan igår och jag har redan ”rivit” halva huset haha. Min vän har bott här ett tag och efter lite saker som har hänt så har hon en massa saker hon inte vill ha kvar och det står grejer överallt. Så jag… renoverar lite så att säga. Tills hon kommer hem, som en liten överraskning i allt jobbigt hon går igenom just nu.

Har idag släpat en tre-sits soffa nerför en spiraltrappa, HEJA MIG!

 

Imorgon måste jag iväg på ett möte med jobbet, sedan lite jobb med galopphästarna och seeeen ännu mera jobb. Sen hem till djuren igen.

Nu ska jag se klart min film och hänga lite på sso, ses där!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s