Rasmus

Så som de flesta redan har fått reda på, så har ju jag en herre i mitt liv som jag tycker väldigt mycket om. Vi har varit ett par i 3 och ett halvt år, och vi flyttade ihop för snart 2 år sedan.

Ni vet, de flesta har ju en person i sitt liv som de kan vara precis som de är med. En person som man kan prata med om allt och vara precis som man är utan att hålla tillbaka eller skämmas. En bästa vän som man kan skratta med, ha sina egna skämt med och som bara helt enkelt trivs så jävla bra med. Det är Rasmus för mig. Han är verkligen min bästa vän, som jag blev kär i. Vi har vårt egna töntiga språk, våra egna rutiner och våra intressen. Han är min bästa vän, och det tror jag nästan är viktigast i ett förhållande.

Men ja. Nu till det riktigt roliga. Igår så överraskade han mig något så grönjävligt. Herregud alltså haha!

Det hela började med att vi åkte och fiskade, som vi gjort nu på senaste tiden. Av någon anledning så är det väldigt trevligt haha, det har aldrig varit min grej riktigt, men om Rasmus tycker att det är roligt så får väl jag ta mig i kragen och följa med helt enkelt. Precis som att han följer med på saker jag vill göra, som han nödvändigtvis inte tycker är superroligt.

Men så var vi ute med några kompisar, och efter en stund så gick de iväg för att hämta något i någon av bilarna, vilket inte var konstigt alls, det var svinkallt så att hämta en jacka är ju ingenting man tänker två gånger på. Men så satte sig Rasmus bredvid mig på klippan, och så satt vi så en stund. Sen reste han sig, tittade på mig sådär fint som bara han kan och sa några gulliga ord.

Sen började han fippla efter sin plånbok. Och direkt så förstod jag vad han pysslade med och sa ”Nehe du, kom å sätt dig haha”

Här måste jag förklara mig. När vi hade varit tillsammans i kanske 3-4 månader, så satt vi hemma hos mina föräldrar och spelade Black Jack, ett kortspel där man ska satsa pengar vanligtvis, men vi skrev saker på små post-it lappar, som till exempel ”En puss” eller ”En utflykt” och mycket annat. Och på en lapp så skrev jag, ”Marry me”.

Den omgången Black Jack vann Rasmus. Så han tog den lappen, vek ihop den och la den i plånboken. Och där har den legat sen dess, tillsammans med ett dåligt foto på oss när vi kysser varandra.

Så när han började fippla med plånboken så tänkte jag att han skulle dra fram den där, som han har gjort flera gånger förut för att vara ”lite romantisk i vardagen” som han kallar det.

Så jag skrattade och bad honom sätta sig ner igen. Men då svarade han ”Jahaja, men är det här bättre då?” Så gick han ner på knä och plockade fram en liten ask ur jackfickan. Och jag bara skrek haha! Jag skrattade som en idiot, dels för att det är min försvarsmekanism när jag blir nervös och dels för att det var så himla roligt och gulligt.

Det bästa var att det enda jag fick ur mig var; ”Men, du måste ju ha en också?” Varpå han drar till med en svordom med ett leende och langar fram en till liten låda. Sen fick han trä på min och jag hans. Sen satt vi och höll om varandra en stund tills de andra kom tillbaka. ”Hämta en jacka” MY ASS! De hade vetat om det i flera veckor! Och oj var Rasmus hade varit nervös haha, jag såg hur han hjärta slog genom halsen på stackaren!

Sen spenderade vi 10 minuter med att försöka ta en fin ”ringbild”. Ni vet såna där tumblr vänliga bilder. Men det lyckades jag inte med så då tog jag tag i ansiktet på honom och tog en bild istället haha. Detta är vad han väljer att leva med 😉

Så det var den lilla historien! Den är väldigt fin och jag kommer inte glömma bort den känslan i första taget, icke! Nu kommer jag gå runt och vara nykär ett tag till har jag en feeling av…

 

Det bästa med allt det här är ju att han inte heter Rasmus överhuvudtaget, inte ens nära.

Men vi tackar Emelie Lionbrooke för det namnet, så kanske vi får ha kvar lite privatliv i alla fall 😉

Kramar och snusk på er, så ses vi snart igen!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s