Championat

Either you hate them or you love them

Och det gäller både för själva championaten och dom som deltar i dom. För ett tag sen var det en bugg som cirkulerade där man kunde speeda upp sin häst så att man sprang suuuuuuuuperfort och bara flög förbi alla. Jag gjorde aldrig buggen och hade inga planer på att prova den heller. Vad jag förstod så fuskade man med sina egna stats och höjde dom till löjliga nivåer så att man blev starkare och snabbare än alla andra.

Detta som man måste förstå gjorde många rätt förbannade. Inklusive mig själv, mest för att dom pajjade för andra som tävlade. Jag tävlade inte så mycket i Champs under den tiden, det var inte min grej. Men nu på senare har jag börjat köra mycket Champs och bara tanken på att folk fuskar på det sättet kan jag tänka mig är väldigt frustrerande.

champ.png

Moorlands Championat

 

I början så förstod inte mig inte på championaten. Jag förstod inte vad det var som var så himla roligt haha, men nu gör jag det! Jag tycker det är jätteroligt att tävla, inte för att vinna nödvändigtvis utan för att det är ett roligt moment som gör spelandet mer varierat!

Mitt favoritchamp måste nog vara Firgroves, just för att det finns så många extra moment där, fler hinder än på de andra. Jag ska vara ärlig, jag har inte kört alla champ… Men Firgroves är för tillfället min favorit.

Nu verkar ju i alla fall buggen vara borta, eller i alla fall hanterad. Tror till och med att folk blev blockerade om jag ska vara ärlig, vet gör jag dock inte.

Gillar du championat och isåfall vilket är din favorit?

Annonser

2 kommentarer

  1. Alanis Moonstorm · augusti 31, 2016

    Den där buggen var kopplad till midsommarfirandet vill jag minnas, och ja, folk blev bannade och andra som också buggade grinade för att ”vad är det för skillnad på snabbhetsbuggen och andra buggar?” Ja, kanske det faktum att snabbhetsbuggen påverkar andra spelare??? Nä, folk som vill göra sådana typer av buggar kan hålla sig till singleplayerspel.

    I övrigt så är jag rätt indifferent vad gäller champ. de är roliga om man kan men de är så dumma tider på dygnet. :/

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s