Att bygga rykte

Är helt enkelt inte min grej…

rykte

Nae, det är jag extremt dålig på. Jag börjar starkt men sen tröttnar jag otroligt fort, så det går typ aldrig framåt! Jag vet inte varför, det är väl mest för att jag inte ser att det är någon mening med det.

Det är så otroligt tråkigt! Eller ja, det beror på vad det är för uppdrag man får göra. Jag tycker bara att det är otroligt trist att man vinner typ 20xp poäng per uppdrag, och vissa har bara 1 eller 2. Om dessutom uppdragen är hur trista som helst, hur i hela friden ska man tycka att det är värt det? Därför tar det mig otrolig tid att bygga rykte. Jag tycker inte att det ska behövas så himla mycket jobb för att gå upp i rykte helt enkelt.

Det finns såklart en mening med att det tar sådan tid, spelet måste ju ha lite utfyllnad så att säga. Om man bara kunde göra uppdrag och bygga rykten på 20 minuter, så skulle ju spelet inte ha något syfte mellan huvuduppdragen som i sin tur tar otrolig tid på sig att utvecklas.

Jag brukar ta pauser i mitt spelande. Jag väntar med huvuduppdragen just för att det tar sådan tid mellan dom. Om jag gör de direkt så är ALLA där och smetar, det tar 5 minuter och sen är man klar. Inte värt det helt enkelt. Så jag brukar vänta, och det kan ta flera veckor innan jag spelar. Men ändå… så tar det slut på 1o minuter istället haha!

Jag vet att Star Stable Online är ett spel under utveckling. Och det är det hela tiden. Det är ju det jag har betalat för. Men ibland känner jag att det är lite väl mycket girighet som sipprar ut från företaget. Nu kanske folk tycker att jag gnäller, men jag tycker helt enkelt att det är så att på senare tid har det varit lite väl mycket riktiga pengar som cirkulerar. Det har varit många tillfällen där man måste köpa SC för att ta sig framåt (när det gäller hästar) och det har knappt hänt någonting gällande storyn. Det tycker inte jag är helt reko om jag ska vara helt ärlig. Visst, det är ett Community, men det måste ju finnas någon slags gräns för vad som är rimligt? Jag vill inte ha 30 snygga hästar om jag inte kan få använda dom i storyn? Det är roligt att springa omkring och levla eller göra småuppdrag eller bara allmänt hänga, men är det inte storyn som är det spelet är byggt på?

Tro nu inte att jag är bitter, för det är jag inte! Jag vill  bara påpeka det faktum att på senare tid så har inte fokus legat på spelet, utan på pengarna, och detta är nu bara min åsikt, ingenting som faktiskt går att bevisa eller peka ut! Jag älskar SSO, jag tycker det är ett fantastiskt spel med en härlig Community och fina människor.

Vad tycker du om SSO, har det förändrats på senare tid eller är det samma/bättre/sämre?

 

 

Annonser

En kommentar

  1. Alanis Moonstorm · augusti 30, 2016

    Att skapa mer story innebär att dialog måste skrivas, nya cut scenes måste spelas in, npcer måste animeras och nya funktioner måste programmeras. Det tar en hel del mer tid än att skita ut en häst var fjärde vecka. Det går frammåt mycket snabbare nu för tiden än vad det gjorde för bara två år sedan. Däremot tycker jag de kan satsa mer på late game content och mindre på early game content. Sydhoven till exempel, borde inte ha getts till level 7, nya områden borde vara låsta till långt högre levlar. Jag tycker det är fel att man låser upp Skördebygden, Silverglade och Sydhoven mer eller mindre på samma dag, för det blir inte alls lika speciellt att öppna ett nytt område om man öppnar allt samtidigt. Likaså öppnar man GÅD och Dino på samma dag(GÅD kanske till och med öppnas efter DIno numera, det området är ju inte låst till level utan till den första orginalquestslingan), likväl som Epona dagen efter. Deskulle behöva sprida ut sitt content mycket mer.

    Jag tycker tvärt om att de ger bort för många star coins gratis samt att de curlar spelare för mycket när de chockhöjer rykten så fort det kommer uppdrag bundna till ryktena. Endera så kan de sätta rätt ryktesutdelning på en gång eller så kan de strunta i att ge rykten förrän det finns något efter ryktena att tjäna in.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s