Dagen är kommen!

Åhhh! Idag är det uppdatering och det innebär att det nya området öppnar idag… EPONA! Jag är nog inte ensam om att vara exalterad haha!

Jag är taggad inför det nya området men också så är jag otroligt taggad inför att ha startat den här bloggen! Eftersom jag inte är med i någon klubb eller nåt, eller har några långvariga kontakter i spelet, så blir det lätt ensamt. Men det känns roligare att spela om jag kan skriva om  det såhär, i hopp om att någon läser det haha…

Eftersom jag är lite äldre, så är det rätt svårt faktiskt att hitta folk i min ålder, hittills när jag har sagt min ålder så har folk bara skrivit att jag är ”skum” eller en ”sorglig människa” som spelar. Det är ju inte så roligt att höra, men jag låter inte det röra mig i ryggen. Så länge jag har roligt så spelar det ju ingen roll! (Jag är 20 btw haha)

Jag har många planer för mina hästar, och är redan i tankarna på att köpa en till! Jag har min Skymist som jag hoppas på ska kunna utveckla sig inom hoppningen. Han är som sagt en Morgan och jag funderar på att köpa ännu en eller en Quarter. Eller helt enkelt vänta tills det släpps en ny ras och se om jag ska spara mina slantar för att köpa den!

Men nu får jag tålmodigt vänta tills de avslutar uppdateringen, så ses vi där!

/Odette Fastbrooke

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s