Mina hästar!

Idag tänkte jag presentera mina hästar och berätta vad det är jag sysslar med om dagarna i SSO!

Vi börjar med den hästen som jag startade spelet med:

Detta är Partybrother, 11 år gammal. 

Han är ett jorvistiskt varmblod och just nu är han på level 7. PB är lugn i temperamentet och tycker inte om att stressa eller springa fort, vilket behövs ganska ofta haha… så därför valde jag att inte levla honom mer än så för att jag köpte en ny häst väldigt fort för att hjälpa mig med storyn. Jag tycker såklart om alla mina hästar men det jorvistiska varmblodet är inte den rasen som jag föredrar.

Partybrother

Partybrother

Efter några veckor i Jorvik så köpte jag denna:

Det här är Ashcloud, 5 år gammal.

Ashcloud är på den högsta leveln, det vill säga level 15. Ashcloud är min lilla bebis, jag har ridit honom garanterat mest och längst. Han är lugn till sättet och tycker om att springa fort och långt. Ashclouds favoritplats att vara på är Fort Pinta områderna. Han har hjälpt mig genom större delen av hela storyn och jag har allt att tacka min tappre lilla Appaloosa!

Ashcloud

Ashcloud

Det här är Skymist, 5 år gammal.

Skymist är den tredje hästen jag köpte och han är en hetlevrad morganhäst. Som ni ser så var det svårt att ens ta en bild på honom haha! Han tycker om att springa och även om det inte går så fort än då han är i level 5 men vi tränar mycket på speed och vighet så att han kan bli världens bästa hopphäst! Han har lite svårt att fokusera ibland men det brukar gå bra ändå!

Skymist

Skymist

Det här är Brightheart, 5 år gammal. 

Brightheart är en shirehäst och han är den största hästen jag har haha! Han är en otroligt mysig kompis som älskar att dundra nerför vägen mot Valedale. Han tycker så mycket om skogen! Brightheart är just nu på level 7 men jag planerar att levla honom till toppnivå så fort som möjligt, vill gärna kunna tävla med min stora nallebjörn!

Screenshot_2015-11-16-09-24-13-1

Det här är Lightnova, 9 år gammal. 

Lightnova är min eleganta flicka. Hon är det enda stoet som jag har men hon verkar trivas med valackarna. Hon har bara varit hos mig i några dagar, så jag har inte riktigt lärt känna henne än, men hon är mycket lydig och vill vara till lags!

Screenshot_2015-11-16-10-11-25-1

Sist och helt klart minst, Darkknight, 4 år gammal.

Det här är min absolut nyaste pålle. Han här bara 4 år gammal och precis inriden. Han har ett lugnt temperament men ibland så kan det slå till när man minst anar det, men han är en unghäst så finns inte så mycket annat att förvänta sig haha! Darkknight har inte heller varit hos mig så länge så jag vet inte riktigt vad han går för än men det lär jag få ta reda på!

Screenshot_2015-11-16-09-24-43-1

Sådär! Här är alla mina hästar som jag just nu har ståendes i mitt hemstall; Steves Gård.

Jag har länge funderat om jag ska ta och byta hemstall men kan inte bestämma mig för var det skulle vara haha… Jag skulle tycka att det var väldigt kul om det blev något av Bedrövade Drews Farm, det skulle vara supermysigt med en gård som är lite avskild från resten av området!

Jag tänkte skriva lite mer om mina förhoppningar på spelet i nästa inlägg, några av mina idéer om vad som skulle vara roligt och vad jag tror kommer hända i framtiden! 😀

Hoppas det var rolig läsning och hoppas vi ses i spelet i framtiden!

//Odette Fastbrooke

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s