En helt vanlig dag

Hejsan! 

Just nu så har jag en känsla av att jag har klarat alla uppdrag som gäller ”the main story”. Det är ju lite tråkigt, men det finns ju alltid andra saker att hitta på!

Just nu så fokuserar jag på att bygga upp mitt rykte och att träna upp alla mina hästar. Målet är ju självklart att alla mina hästar ska landa på en level 15, men det lär ju ta ett tag haha!

Nae, men just nu när det inte finns några nya uppdrag att göra så spenderar jag dagarna till att försöka bygga upp mitt rykte med alla olika platser runtomkring i Jorvik. På ett sätt så önskar jag att något magiskt och nytt kommer hända men tvivlar på att det kommer bli så om jag fiskar åt K. Trout liksom…

Men nästa vecka släpps ju den nya uppdateringen! Och då får man tillgång till Skördebygden! Det är ju otroligt spännande och jag ser verkligen fram emot det! Det gör säkert många andra också haha, lär va smockfyllt med folk på onsdag!

Screenshot_2015-11-16-17-47-16-1

Det finns så många saker som skulle vara så roliga om dem blev verkliga i spelet. Det har ju varit prat ganska länge om att man ska kunna leda sin häst till exempel, och det är en superrolig idé! Den hoppas jag förverkligas och det snart!

Iallafall, jag hoppas att du har haft en fin dag i Jorvik och rid lugnt!

//Odette Fastbrooke

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s